You are currently viewing Barselonina čudna ponuda Mančester sitiju: Igra vraćke sa Toresom

Barselonina čudna ponuda Mančester sitiju: Igra vraćke sa Toresom

Barselona i dalje muči muku sa finansijama, a sada se suočava sa dodatnim komplikacijama. Klub je nedavno  isplatio 55 miliona evra za Ferana Toresa koji je prešao iz Mančester sitija, ali sada je problem registracija igrača. S obzirom da ne može da igra dok ga ne registruju, ovaj transfer se dodatno zakomplikovao.

Prilikom kupovine ovog igrača, rukovodioci FK Barselone su bili svesni da neće moći da registruju Toresa sve dok ne prodaju nekog od fudbalera kako bi sredili finansije. Zato su zatražili nešto neobično od ekipe Mančester sitija.

Katalonci su zatražili klauzulu da mogu da VRATE Toresa u svakom trenutku, ukoliko ne uspeju da ga registruju ove zime.

Time što nije sigurna da će uspeti da registruje svoje najveće pojačanje u klubu, Barselona je pokazala svoju nemoć, što je nesvakidašnje za jedan od najslavnijih fudbalskih klubova sveta.

Nije neophodno reći da je Mančester siti takvu klauzulu odmah odbio pošto smatra da je prodao fudbalera zauvek i ne želi da nastupa neozbiljno.

Tores je trenutno pozitivan na koronavirus, stoga ne bi mogao sad da igra za Barselonu u svakom slučaju. To je u neku ruku dobro za Katalonce, jer će u međuvremenu moći da pronađu način da prodaju igrača i registruju Toresa.

Trenutna situacija na stadionu „Kamp Nou“ nije sjajna, pa se s rezervom uzimaju izjave predsednika da će na leto klubu pristupiti Erling Haland.