You are currently viewing Alexander Arnold još jednom oduševio navijače Liverpoola.

Alexander Arnold još jednom oduševio navijače Liverpoola.

Arnolda su pitali Manchester United ili penzija? Odgovorom prikupio sve simpatije Scousera.

Trent Alexander Arnold je jedan od najboljih, ako ne i najbolji desni bek na svijetu u ovom trenutku.

Englez zaista briljira u crvenom dresu, a fenomenalni pogodak koji je zabio protiv Newcastle Uniteda u četvrtak u pobjedi od 3:1 govori o njegovoj trenutnoj formi.

Ugledni Sky Sports je objavio zanimljiv video sa šaljivim pitanjima i odgovorima. Serijal Sky Sporta u kojem pitanja postavljaju mahom mališani širom Engleske i svijeta u zadnje vrijeme postao je jak zanimljiv.

Jedno od pitanja koje je postavljeno Alexanderu Arnoldu glasilo je da li bi se prije oprostio od fudbala ili zaigrao za Manchester United.

„Iskren da budem, oprostio bih se. Ne mogu to uraditi..“, rekao je Trent, koji je inače dijete Liverpoola, pa i ne čudi ovako isključiv odgovor kada je u pitanju njihov najveći rival.

Talentovanom Englezu postavljen je niz pitanja, pa se tako između ostalo našlo i pitanje s kim bi radije igrao, Gerrardom ili Carragherom.

„Sa Gerrardom, Carragher bi to mogao razumjeti. I on bi sam vrlo vjerovatno izabrao Gerrarda“, poručio je Alexander Arnold.

Tokom ove sezone, Alexander Arnold je već uspio nadmašiti učinak iz prethodne sezone, pa na svom kontu ima dva gola i deset asistencija u svim takmičenima.