You are currently viewing Anćeloti: Igrali smo loše

Anćeloti: Igrali smo loše

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti je priznao da je njegova ekipa igrala loše i dodaje da u revanšu borba mora biti jača.

 U osmini finala Lige šampiona Real Madrid je izgubio od PSŽ-a, a heroj utakmice je bio Mbape koji na leto prelazi u ,,kraljevski klub“.

Karlo Anćeloti nakon svih kritika na njegov račun odlučio da se obrati medijima.

„Kritike su u ovom trenutku opravdane. Igrali smo veoma loše u Parizu. Naš pristup nije bio dobar i ja preuzimam odgovornost. Razgovarao sam sa predsednikom Florentinom Presom i upravom. I oni su povređeni, kao mi. Moramo da budemo iskreno, igrali smo loše. Real Madrid nije izgledao dobro“, rekao je italijanski stručnjak.

Anćeloti priznaje da ovo nije bilo najbolje izdanje njegovog kluba.

„Poraz od 1:0 nije toliko loš. Da budem iskren, najbolja stvar u vezi sa tom utakmicom i jeste rezultat. Borili smo se protiv jednog od najboljih evropskih timova, iako smo igrali loše. U revanšu ćemo se boriti još više“, nastavio je Anćeloti.

Nakon što je rešio pitanje pobednika u prvom susretu, pojavile se informacije da će klub Mbapea učiniti najplaćenijim igračem sveta, samo da bi ga zadržao na Parku Prinčeva i sprečio prelazak u Real Madrid.

„Svako može da radi šta želi. Ja sam plaćen mnogo i privilegovan sam. Ali nije poenta u novcu, već u tome što volim ono radim. Naš klub razmišlja o budućnosti, uprava se trudi da pojača tim svake godine. Što se Mbapea tiče, naneo nam je štetu i sada imamo tri nedelje da se spremimo za novi meč sa njim“, zaključio je Anćeloti.