You are currently viewing Anćelotijeva briga zove se Luka!
BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 11: (BILD ZEITUNG OUT) Luka Jovic of Real Madrid looks on during the UEFA Champions League group A match between Club Brugge KV and Real Madrid at Jan Breydel Stadium on December 11, 2019 in Brugge, Belgium. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Anćelotijeva briga zove se Luka!

Srpskog reprezentativca u redovima „kraljevskog kluba“ nikako da počne da prati sreća. 

Posle preležanog korona virusa Luka Jović se još nije vratio u formu koju od njega očekuju u Madridu, pa po svemu sudeći on neće započeti četvrtfinalni duel Kupa kralja koji njegov tim igra protiv Atletika U Bilbau.

Šef stručnog štaba Real Madrida Karlo Anćeloti sasvim sigurno neće rizikovati sa rovitim Benzemom u napadu, što nije toliki problem koliko to što Anćeloti ne vidi ko bi mogao da zaigra umesto Luke Jovića.

„Benzema je trenirao sa timom, ali nećemo da rizikujemo sa njim. Sutra je veoma važna utakmica. Videćemo kako bude išlo sa Brazilcima. Putovaće sa timom ukoliko ne budu umorni“, kazao je Anćeloti na konferenciji za medije.

Poširoko je Anćeloti pričao o situaciji u kojoj je prvi napadač Reala, istakavši da nema mnogo rizika jer sutrašnji duel nije finale Lige Šampiona, a o letnjem prelaznom roku ostao je nedorečen dodajući da će u narednim mesecima biti više reči.

Zaključio je da se Jović još nije oporavio nakon preležane korone, te da će u napadu najverovatnije biti Geret Bejl i Eden Azar.

„Asensio je takođe spreman. Vraćaju se Vinisijus i Rodrigo, možda su umorni, ali opravak kod njih ide brže jer su mladi“, rekao je Anćeloti.

Četvrtfinalni duel Kupa kralja između Real Madrida i Atletik Bilbaa igra se u četvrtak od 21:30 na „San Mamesu“.