You are currently viewing Andora prepušta Partizanu ulogu favorita: „Bolji su od nas, biće izuzetna atmosfera“
Foto: instagram.com/morabancandorra

Andora prepušta Partizanu ulogu favorita: „Bolji su od nas, biće izuzetna atmosfera“

Košarkaši Partizana igraju večeras od 20.30 meč Evrokupa sa ekipom iz Endesa lige Andorom.

Gosti su u prvom susretu naneli Partizanu minimalan poraz 61:60, a u međuvremenu odigrali su nekoliko odličnih partija pobedivši Real Madrid i Huventud.

Ipak, iz stručnog štaba Andore vešto su prebacili breme favorita na pleća Partizana, rekavši da se radi o sjajnoj ekipi koju vodi veliki stručnjak.

Oni su bolji tim od nas i tu ništa ne može da se kaže, ali idemo tamo punih pluća, s namerom da se takmičimo. Pobede koje smo ostvarili poslednjih nedelja pomažu nam da sa velikim samopouzdanjem nastavimo da radimo ovaj posao. Biće to gostovanje sa izuzetnom atmosferom i veoma lepim iskustvom za život. Prolazimo kroz komplikovanu situaciju i želimo iz nje da izađemo na pravi način – navodi Pako Vaskes, pomoćnik trenera Davida Eudala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MoraBanc Andorra (@morabancandorra)

Košarkaši Andore sa radošću dočekuju gostovanje u Beogradu, jer znaju da ih očekuje nesvakidašnje iskustvo – igranje pred popunjenim tribinama i prava košarkaška atmosfera.

– Oni su veoma jaki u Pioniru, a siguran sam i da se sećaju utakmice koju smo odigrali ovde kod nas. Bili smo prvi koji smo ih savladali ove sezone i sada smo ponovo pronašli željeni nivo i pravi ritam. Nadamo se da ćemo ga zadržati. Trčimo izuzetno dobro i postižemo dosta lakih poena, to nam donosi samopouzdanje – navodi centar Vitor Arteaga.

Partizan dočekuje novi duel u Evrokupu sa skorom od osam pobeda i tri poraza, dok je učinak Andore 6-5.