You are currently viewing As spremio keca u rukavu u slučaju deportacije!

As spremio keca u rukavu u slučaju deportacije!

Novak Đoković spreman je za odluku suda o deportaciji, ma kakva ona bila. Ukoliko odluka bude da nesmetano nastavi takmičenje, Novak će nastaviti s treninzima i pripremama, ali ukoliko odluka o deportaciji stupi na snagu, Novakov tim je već spremio žalbu.

Najbolji teniser sveta spremio se za sve ishode, i odlučan je da traži pravdu na sudu, ukoliko ministar Aleks Hok donese odluku da ga deportuje iz Australije.

Australijanci su planirali žreb bez Đokovića, ali je on na kraju održan sa njim, a odluka o deportaciji biće donesena u petak, prenosi “Ejdž”.

Novak će se odmah žaliti jer ima neosporne dokaze na sudu koji svedoče o tome zašto ne bi trebalo da ga izbace, govorio je blizak izvor srpskog tenisera za Australijski “Ejdž”.

Mediji takođe prenose da Hok još uvek prolazi kroz Đokovićevu Dokumentaciju, razmatra svaki dokument koju su advokati dostavili u sredu i da je zato odložio odluku za jedan dan.

Ukoliko dođe do suđenja, oni se nadaju da će početi u subotu i da će se sve rešiti u nedelju. To je poslednji rok jer turnir počinje u ponedeljak i više nema vremena za čekanje zbog početka prvog Grend slem turnira.

Za sada se još uvek ne zna da li će svetskog broja jedan vratiti  u emigracioni hotel, ukoliko Hok odluči da ga deportuje.

This Post Has One Comment

Comments are closed.