You are currently viewing Atletiko Madrid zaređao malere

Atletiko Madrid zaređao malere

Ekipa Atletiko Madrida nije u najsjajnijem raspoloženju u poslednje vreme, a posebno ne večeras.

Nakon što su doživeli neprijatno iznenađenje koje im je priredila ekipa Levantea, Atletiko Madrid je osetio da nije sve kako treba u timu. Nedostajala je odbrana koja je oduvek bila najjači adut ovog kluba.

Nije poraz od poslednje ekipe na tabeli najgore što je zadesilo Madriđane večeras. Naime, napadač Atletika, Mateus Kunja, povredio se u 65. minutu pomenutog meča.

Povreda je nastala tako što je fudbaler Levantea pao na Kunju i Brazilac je morao odmah da napusti meč.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o povredi ozbiljnije prirode a detalji iz kluba će se znati tek nakon obavljenih detaljnih lekarskih pregleda.

Ekipa Dijega Simonea će, ovom povredom, pretrpeti još jači udar jer Mateus Kunja  pokazuje sjajnu igru i svi se slažu da je reč o velikom fudbalskom potencijalu, stoga bi im umnogome značila podrška u nastupajućim, važnim mečevima.

S obzirom da je reč o ozbiljnijoj povredi, Kunja će najverovatnije propustiti duele sa Mančester junajtedom jer se radi o povredi kolena koja, čak i u najblažem slučaju, zahteva duži oporavak.

Za sada je jedino izvesno da će Luis Suarez morati da ponese sav teret u narednom periodu, bez obzira na to kad će se Kunja vratiti na teren.