You are currently viewing Azar zabada nož u srce navijačima Čelzija!

Azar zabada nož u srce navijačima Čelzija!

Da li se može desiti nešto što malo ko očekuje?

U Liverpulu se za sada ništa ne dešava po pitaju pojačanja ekipe. Klop je više puta naveo da neće dovoditi zamene za Salaha i Manea, odnosno da očekuje da rezervisti ponesu teret u periodu dok su Afrikanci na kontinentalnom prvenstvu.

Ipak se pominje par imena koja bi mogla da dođu redove „Redsa“. Pre svega se priča o imenima poput  Bisume iz Brajtona. Svi i dalje nestrpljivo čekaju da vide šta će biti sa Francuzem u redovima Barselone Dembelom. On je Klopova velika želja već dugo, a na Enfild bi mogao da stigne kao slobbodan igrač u junu.

Ono što je odjeknulo je navodna želja stratwewga Liverpula da u svoje redove dovede Azara iz Real Madrida.  Prema nekim informacijama, on veruje da bi mogao da vrati Belgijanca u nekadašnju formu, Madriđani su spremni da ga pozajme sa otkupom, ali daleko je od realizacije.

Ćelni ljudi Liverpula  sse nesigurni  u procenu menadžera, smatraju da je Azarova plata prevelika i da bi 20 miliona, ili nešto manje, ako pristane bili previše i za klub, ali i da bi podelili svlačionicu.

Ova priča se uklapa sa jučerašnjom da je Salah daleko od produženja ugovora i da će klub, na leto, godinu dana pre isteka ugovora biti primoran da ga proda Pari Sen Žermenu koji traži zamenu za Mbapea.

Što se ostalih transfera tiče, Redsi prate situaciju oko Denisa Zakarije, švajcarskog reprezentativca iz Gladbaha koga žele Juventus, Roma i još par engleskih klubova. Sigurno je da bi on mogao da rastereti Tijaga i da donese novi kvalitet timu, ali i za to će se čekati leto.

Navijače zanima šta bi sada klub mogao da uradi, mada je pitanje koliko bi to bilo opravdano, jer titula je daleko, ostaju kupovi, gde Liverpul igra protiv Arsenala u četvrtak u polufinalu LE, a onda sa Šruzberijem u FA kupu. Videćemo hoće li uz Ligu šampiona, pojuriti i domaće trofeje, u situaciji kada se ispostavilo da je šampion Siti prejak u PL.

This Post Has One Comment

Comments are closed.