You are currently viewing Baklja zapalila ložu predsednika Partizana: Mijailović otkrio detalje o incidentu sa finala kupa (VIDEO)
Foto: twitter.com/KK Partizan NIS

Baklja zapalila ložu predsednika Partizana: Mijailović otkrio detalje o incidentu sa finala kupa (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali najvećeg rivala u borbi za trofej Kupa Radivoja Koraća.

Pored sjajne igre pulena trenera Radonjića i fenomenalne atmosfere u hali Čair, ovogodišnje finale ostaće upamćeno po incidentu u loži ispod tribine gde su bili smešteni navijači Partizana.

Sa ovog dela dvorane utakmicu je pratio predsednik Partizana Ostoja Mijailović, a pred kraj susreta jedna baklja upala je u ložu i izazvala požar.

Mijailović je brzo napustio svoje mesto, a potom se osvrnuo na incident koji je bio pretnja po bezbednost njegovu i svih prisutnih u dvorani.

– Novinari pišu naslove kako bi njihovi tekstovi bili čitani. Krov od lože u kojoj sam se nalazio je napravljen od zapaljivog platna, a naši navijači su bili odmah iznad. Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gađao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog kluba – reči su Ostoje Mijailovića koji je prokomentarisao ishod susreta.

– Želim da čestitam treneru i igračima našeg gradskog rivala na zasluženoj pobedi. Siguran sam da će naš mladi tim iz ovoga nešto naučiti – navodi Mijailović.

Predsednik Partizana se osvrnuo na transparent koji su istakle pristalice crveno-belih, a u kojem se pominje trener najvećeg rivala: „Željko Obradović državni projekat“.

– Bilo je baklji na našoj i njihovoj tribini, bakljama i pirotehničkim sredstvima nije mesto na tribinama, kao ni naručenim sramnim transparentima – zaključuje Mijailović.