You are currently viewing Barsa ga tera do ponedeljka: Dembele i Katalonci nikako da nađu rešenje

Barsa ga tera do ponedeljka: Dembele i Katalonci nikako da nađu rešenje

Osman Dembele i Barselona ne uspevaju da pronađu rešenje koje će pogodovati obema stranama. Odavno je u najavi njihov rastanak ali sada je izvesno da će morati da se rastanu do 31. januara.

Barselona više ne želi da se dogovara sa igračem, niti ima planove da nastavlja saradnju, a Dembele ne odustaje od zacrtane sume. Pošto nije bilo mesta za dogovor, katalonski tim je morao da dopusti Dembeleu da ode ali je postavio nedvosmilene uslove za odlazak.

Naime, Dembele do ponedeljka mora da ode a da pritom bude zamena za nekog igrača i da obeštećenje za njega bude minimalno. Uz to, Đerar Romero je dodao da, ukoliko Dembele sada ode u neki klub kao pozajmljeni igrač, Barselona neće pokrivati njegova primanja.

Romero je takođe dodao da je Barsa ponudila Dembeleu produžetak saradnje na još godinu dana, ali pod uslovom  da može da ode na leto, međutim, nisu postigli dogovor.

Postoje navodi da bi Dembele mogao da pređe do kraja prelaznog roka u Mančester Junajted, Čelsi, Njukasl ili Pari Sen Žermen.

Dembeleov agent želi da Dembele što više novčano profitira iz ove situacije, ali to neće moći da učini na leto, jer mu Barselona prekida saradnju sada da bi mogla da dovede nekog do kraja prelaznog roka. Dembele ne želi da bude na tribini do kraja sezone i poručio je svom menadžeru da pronađe rešenje.

Barselona neće moći da dovede pojačanje u ovom roku ukoliko Dembele ne ode iz kluba do ponedeljka u ponoć.