You are currently viewing Barselona ima spremnu zamenu za Halanda?

Barselona ima spremnu zamenu za Halanda?

Prva Barselonina meta je Erling Haland, kako vreme prolazi sve je manja verovatnoća da će Norvežanin biti na spisku Ćavijevih igrača, jer kada se sve sabere Barsu bi koštao preko 300 miliona evra.

Dok je Haland upitan uprava nastavlja potragu, kako prenosi Diario Sport Barsa je zainteresovana za napadača Real Sosijedada Aleksandra Isaka. Ovaj 22-godišnji napadač biće alternativna opcija za Katalonce u slučaju da ne potpišu ugovor sa napadačem Borusije iz Dortmunda Erlingom Holandom.

Isakov transfer je analiziran nekoliko meseci, a prošlog leta obe strane su bile blizu dogovora. Barsa zna da Isak želi da bude u klubu, dobio je zeleno svetlo od sadašnjeg kluba, pa ako Barselona ponudi transfer, igrač će verovatno biti prodat.

Aleksandar je prekinuo pregovore sa svim klubovima osim Barse i čeka odluku Katalonaca. Rukovodstvo kluba i glavni trener Ćavi slažu se da je glavna opcija Barse u napadu Haland, pregovori sa njegovim timom su već počeli. Norvežanin će imati dosta ponuda, s obziron na finansijsko stanje u klubu, mala verovatnoća da će završiti u Barsi.

Ove sezone Isak je postigao 4 gola u 19 utakmica La Lige i njegova tržna vrednost vrema portalu ,,Transfermarkt“ je 40 miliona evra.