You are currently viewing Barselona se pojačava na neobičnom mestu!

Barselona se pojačava na neobičnom mestu!

Barselona traži pojačanja na sve strane.

Glavni cilj „Blaugrane“ je i dalje napadač Arsenala Pjer-Emerik Obamejang, ali za Katalonce predstavlja problem njegova prevelika plata. Zato da bi se taj transfer ostvario neophodno je da sa Kamp Noua ode Osman Dembele.

Dok se čeka rasplet ove pomalo komplikovane situacije iz Čilea stiže neverovatna vest. Brereton Diaz je alternativa!

U pitanju je napadač od 22 godine koji u dresu Blekburn Roversa koji ove sezone pruža odlične partije u Engleskoj drugoj ligi. On je bio strelac čak 20 puta do sada.

Njegov ugovor traje do kraja sezone, mogao bi da dođe ne za velike pare i ima daleko manju platu, pa Barsa ne bi iskočila iz finansijskog fer-pleja.

Katalonski mediji nisu potvrdili ovu informaciju, pa je  je treba uzeti sa velikom dozom rezervom, ali Čileanci uveravaju da su iz Barselone  kontaktirali Breretona i poručila mu da bude spreman, ako propadne Obamejang.

Barsa i dalje radi svim silama na transferu, odnosno pozajmici Obamejanga, ali je to teško izvodljivo .Predsednik Barselone  se opet oglasio, rekao je da i dalje veruje da će Gabonac pojačati klub do kraja roka.

„Dembele? Imamo poslednju ponudu iz Premijer lige, ali moramo da sačekamo igrača da prihvati… Optimisti smo da ćemo uspeti da završimo sve što smo naumili. Mateu Alemani mi je rekao da mi to možemo, rekao je Laporta oko 20 časova.

Čeka se raslpet, Obamejang ili Brereton Diaz?!