You are currently viewing Benzema plaši Kralja!

Benzema plaši Kralja!

Najavljene promene u Real Madridu ne raduju baš svakog!

Imaju želju u Real Madridu da stvore nove „galaktikose“. U Madridu je već viđena zveuda PSGa Kilijan Mbape ali „kraljevići“ ne žele da stanu. Ipak tu nije kraj. U Realu žele da vide tandem Mbape – Haland!

Ovoj mogućnosti ma koloko ona dobro zvučala ne raduje baš svakog.

Karim Benzema je speman da ode korak dalje od običnog nezadovoljstva planiranim promenama. Francuz nema ništa protiv da dođe njegov mladi sunarodnik, ali kada je reč o Halandu sve je potpuno drugačije. Potencijalni dolazak Norvežanina bi skupo koštao Real, pa bi logično bilo da Haland odmah nađe svoje mesto na terenu. I to je ono čega se Benzema plaši.

Njegov agent je odmah zatražio sastanak sa Perezom, ali će se on desiti tek u martu. To je samo dodatno naljutilo Francuza koji odmah želi da zna kakvi su planovi kluba u predstojećem letnjem prelaznom roku. Njemu ugovor ističe sledeće godine  ali mu ne pada na pamet da sedi na klupi, u poznim je godinama i želi i dalje da bude glavni junak.

Benzema već godinama na svojim leđima nosi „kralja“. Trenutno je povređen ali se nada da bi Real kao znak poverenja mogao već ove sezone da mu produži ugovor do 2024. U suprotnom će se dogoditi odlazak još jedne legende iz Madrida.

Mnogi ga vide baš u PSGu pogotovo ako Zinedin Zidan sedne na klupu „Svetaca“.