You are currently viewing Bivši centarfor Crvene zvezde ide na Ostrvo!

Bivši centarfor Crvene zvezde ide na Ostrvo!

Bivši centarfor Crvene zvezde je bio blizu povratka u Beograd, ali kako sada stvari izgledaju taj posao je pokvaren!

Jako je Zvezda želela da ponovo vidi Aleksandra Pešića u svojim redovima ali će on kako sada stvari stoje karijeru nastaviti u Enleskoj. Član najjače druge lige na svetu Hal je ozbiljno zainteresovan za Aleksandrove usluge.

To ne treba nikoga da čudi jer 29-godišnji centarfor već godinama standardno trese mreže, a u Turskoj igra sjajan fudbal: na 21 utakmici u vrlo tvrdoj ligi već 12 golova kraj Pešićevog imena. Zato je i logično interesovanje bogatijih klubova nego što je Crvena zvezda. A Hal to sigurno jeste. Njih čeka grčevita borba za opstanak u ligi i spremni su da dobro odreše kesu i Aleksandru Pešiću daju ugovor na tri godine sa platom od između 1.700.000 i 2.000.000 po sezoni!

Ukoliko se odluči na ovaj potez Srpskog centarfora ne čeka lak posao jer se Hal nalazi na samom dnu drugoligaške tabele, samo 4 boda iznad zone ispadanja. Problem za Hal predstavlja i samo 20 datih golova za ceo tok šampionata.

Ali ako se pokaže u Engleskoj, što kvalitetima koje ima nije nemoguće ko zna kakve se mogućnosti otvaraju za dalju karijeru Aleksandra Pešića.