You are currently viewing Bivši košarkaš Zvezde želi trofej sa Partizanom: „Ovakve utakmice svako želi da igra“
Foto: twitter.com/KK Partizan NIS

Bivši košarkaš Zvezde želi trofej sa Partizanom: „Ovakve utakmice svako želi da igra“

Košarkaš Partizana Matijas Lesor imaće priliku da se večeras okiti prvim trofejem od kada je stigao u klub. Protivnik je najteži mogući, a pre četiri sezone Francuz je nosio dres Crvene zvezde.

U izjavi pred finalni susret Lesor ističe da su dueli Partizana i Crvene zvezde zapravo utakice u kojima svaki košarkaš želi da igra.

– Biće teška utakmica, to je sigurno. Ako odigramo dobro pre svega kada je u pitanju skok, ali i odbrana, trebalo bi da bude dovoljno – navodi Lesor.

Jedan od hendikepa za ekipu Partizana biće odsustvo Alena Smailagića koji se povredio u duelu sa FMP-om. Zbog toga je izbor igrača pod košem u taboru crno-belih redukovan, a veliki deo tereta moraće da preuzme upravo Lesor.

– Takve stvari se dešavaju, morate da se prilagodite. Igrači se povređuju, imaju problema sa faulovima… drugi igrači moraju da preuzmu odgovornost i daju sve od sebe – navodi francuski košarkaš koji očekuje mnogo vatre, kako na terenu, tako i na tribinama.

– Finale je. Velika utakmica, derbi. Na takvim utakmicama svako želi da igra, na velikoj sceni, derbijima, u finalima. Biće vrelo na terenu – ističe Lesor.