You are currently viewing Bivši teniser predložio ostalima štrajk ako Novaku dozvole da igra!
EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Bivši teniser predložio ostalima štrajk ako Novaku dozvole da igra!

Italijan Nikola Pjetranđeli, koji je ranije često kritikovao prvog tenisera sveta, dao je neverovatnu izjavu da bi svi igrači trebalo da bojkotuju Novaka Đokovića.

Nikola Pjetranđeli je bivši italijanski teniser. Jedan je od najboljih italijanskih tenisera svih vremena. Upamćen je po svojim nastupima na Rolan Garosu, gde je osvojio dve titule i dva finala i na Međunarodnom prvenstvu Italije gde je osvojio dve titule.

,,Ako na kraju australijska vlada dozvoli Novaku da igra, svi ostali teniseri bi trebalo da štrajkuju i ostave ga samog“, rekao je Pjetranđeli za italijanske medije.

On se protivi mogućnosti da igraju teniseri koji nisu vakcinisani, kao što je Đoković.

,,Smatram da svi koji nisu vakcinisani ne smeju da uđu u Australiju. Svakako, nadamo se da će odluka biti što pre doneta, kako bi se zatvorila loša priča, u kojoj najgore prolazi Đoković, ali i Australijski teniski savez. Oni su sve učinili da ga vide na terenu“, zaključio je Pjetranđeli.

Đoković će sačekati konačnu odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka, ali i tada ima pravo žalbe. Svakako će se njegovo ime naći na žrebu koji će biti održan u četvrtak sa početkom u pet sati po našem vremenu.