You are currently viewing Bogdan otvoreno o neobičnoj odluci trenera!

Bogdan otvoreno o neobičnoj odluci trenera!

Protekle noći na NBA terene se vratio dokor košarke Bogdan Bogdanović!

Nakon što je zbog hronične povrede kolena propustio poslednjih pet mečeva svoje Atlante, Bogdan Bogdanović se na spektakularan način vratio na teren. On je postigao 18 poena, ali ono što je mnoge ostavilo u čudu, jeste činjenica  da je Srbin ušao sa klupe, odnosno nije se našao u prvoj petorci, što se nije očekivalo.

– Nikada me to nije zanimalo u karijeri. Uvek sam hteo da pobedim. Nikada neću toliko razmišljati o tome. Volim da izađem na parket i igram igru koju volim, a ako trener misli da moram da ulazim sa klupe da bi pobedili, to je u redu. Uradiću šta je potrebno – kaže Bogdanović i dodaje:

– Kada je pauza u sezoni, kada je leto, tada možemo da sednemo i da razgovaramo o onome što je najbolje, ali sada nema vremena za to, moramo da se žrtvujemo. Svi mi ovde živimo lep život, lepo smo plaćeni, uživamo u košarci. Morate da živite to i nekada morate da se žrtvujete – rekao je Bogdanović posle meča sa bivšim klubom iz glavnog grada Kalifornije.

Bogdan je naveo da se nakon povrede odlično oseća.

– Dobro sam se osećao, nije bilo strašno. Malo je bilo loše u drugom poluvremenu jer nisam mogao opet da se lepo zagrejem, ali moram da pronađem način i to da rešim – kazao je srpski bek.