You are currently viewing BOLNICA U ZVEZDI: Ceo tim zaražen koronom!

BOLNICA U ZVEZDI: Ceo tim zaražen koronom!

Situacija sa koronavirusom je napravila velike probleme u Evroligi, a naredni klub koji će na pauzu u narednom periodu je i Crvena zvezda.

Srpski evroligaš je izdao saopštenje u kojem kažu da čak 11 igrača i članova stručnog štaba je zaraženo.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Košarkaški klub Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani novi slučajevi Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivni na Covid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes!

Kao i u prethodnom slučaju Nikole Kalinića (u izolaciji od prošlog vikenda), shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, svi članovi našeg kluba koji imaju pozitivan nalaz, naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara.

S obzirom na nove okolnosti, klub će se o daljim koracima oglasiti već u sredu, a o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno ćemo i svakodnevno obaveštavati javnost u narednom period.

Prema rasporedu, Crvena zvezda bi trebala naredni meč da igra 6. januara od 19 časova protiv Fenerbahčea u okviru Evrolige.