You are currently viewing Boris Dalo i vesela uvertira u novogodišnju noć!

Boris Dalo i vesela uvertira u novogodišnju noć!

Boris Dalo je vrlo simpatičan mladi stranac koji pažnju privlači svojom duhovitošću i veštinama brzog usvajanja jezika. Mnogi navijači crno-belih ga vole, a u Partizan je došao 2013. godine u nadi da će uspeti da pokaže svoj fudbalski talenat. Iako je napustio Partizan 2015. godine, Boris je ostao jedan od omiljenih stranih igrača koji su bili deo tima crno-belih.

Danas je ponovo osvojio srca srpske publike time što je kao uvertiru u novogodišnju noć na društvenim mrežama podelio interesantnu objavu. Naime, objava je ukazala da Boris nije zaboravio svoje kolege iz Partizana, da je i sada s njima u kontaktu ali i da nije zaboravio čari srpske muzike.

Simpatičnim pevanjem pesme Ane Nikolić „Loše ti je bilo“, Boris je izazvao mnogobrojne pozitivne komentare, a podsetio je srpsku publiku koliko mu dobro ide učenje srpskog jezika.

Boris Dalo je član francuskog kluba Šolea, a u kontaktu je ostao sa mnogim srpskim igračima, Bogdanovićem, Milutinovim, Pavlovićem, Anđušićem, koji se odmah oglasio povodom ove zanimljive objave upitavši ga da li mu se sviđa pesma.

Reagovao je i Leo Vesterman kao i mnogi navijači Partizana koji su pozdravili ovu Borisovu simpatičnu najavu za novogodišnju žurku.