You are currently viewing Borjan sa Zvezdom u Antaliji! Tražio raskid ugovora, pa najvio juriš na titulu
Foto: twitter.com/FK Crvena zvezda

Borjan sa Zvezdom u Antaliji! Tražio raskid ugovora, pa najvio juriš na titulu

Golman Crvene zvezde Milan Borjan priključio se ekipi na pripremama u Antaliji. Ovakav epilog obradovao je većinu navijača „crveno-belih“, ako se zna da je Borjan po završetku jesenjeg dela sezone tražio odlazak iz kluba.

Neprijatna diskusija sa upravom kluba pojavila se krajem godine na društvenim mrežama. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić rekao je da će nesuglasice biti rešene „unutar porodice“, a tokom nedelje se oglasio i trener Dejan Stanković rekavši da je nesporazum ostao u 2021. godini.

– Pričao sam sa celom ekipom, videli smo se malopre na ručku, osećaj je izvanredan. Kasnio sam dva dana zbog korone, ali sada sam dobro i jedva čekam da treniram. Osećam se fenomenalno, korona je prošla kroz mene u hodu, tek kad sam se vratio u Beograd saznao sam da sam pozitivan. Uz lekove u dva-tri dana sve je prošlo kako treba, kad sam se opet testirao bio sam negativan – izjavio je Borjan u razgovoru za klupski sajt.

Iskusni golman će trenirati sa klubom tokom narednih sedam dana. Potom ga očekuje put za Kanadu, gde ima reprezantativne obaveze.

Kada je reč o planovima za nastavak sezone Borjan ne odustaje od prethodno zacrtanih ciljeva.

– Čeka nas dugačak period ovde u Antaliji, ali momci su spremni i jedva čekaju da ponovo igraju fudbal, da se borimo za titulu, da opet osvojimo titulu – naglašava kapiten Zvezde.

Prvo pojačanje Zvezde Ohi pridružio se ekipi u Antaliji, a očekuje se i dolazak Italijana Pičinija koji igra na poziciji desnog beka.

This Post Has One Comment

Comments are closed.