You are currently viewing Ćavi želi samo njega!

Ćavi želi samo njega!

Trener Barselone čovek koji je „Blaugrani“ pomogao da napiše istoriju, Ćavi Ernandez poslao je jasnu poruku upravi kluba!

Zadržite Serhi Roberta! Glasan je Ćavi sa klupe Barse.

Četvrti po redu kapiten kluba se cele sezone muči sa povredama, a povratku se na teren nada u aprilu mesecu.

Uprava „Blaugrane“ i igračevi agenti ne pregovaraju o novom ugovoru od kraja prethodne godine kada je Roberto odbio prvu ponudu kluba, odnosno na smanjenje plate za čak 40%. Iskuni Buskets i Alba su na takvu ponudu pristali i na taj način pomogli klubu da rastereti kasu. Serhi Roberto na to nije pristao i tu je nastao zastoj u pregovorima.

Ćavi je na konferenciji za novinare pred gostovanje u Valensiji ponovo glasno izrazio želju da Robeto ostane i da dobije nov ugovor.

„Serhi Roberto mora da ostane u Barseloni i ja želim da produži ugovor. Ja računam na njega i jako mi je bitan. Međutim, ovo je između njega i njegovog menadžera s jedne, te kluba s druge strane. Već sam nekoliko puta rekao da je on jedna od okosnica ove ekipe. Svestan sam da mnogo toga zavisi od finansijske situacije. Međutim, ja nemam sumnje u to da je on i dalje važan igrač za Barselonu“, rekao je Ćavi.

Ćavi je izgleda jedini koji želi da Roberto i dalje nosi dres Katalonskog kluba, dok uprava i navijači nemaju ništa protiv da on na kraju sezone ode iz kluba kao slobodan igrač.