You are currently viewing Ćiro Blažević se žestoko obrušio na Australiju
foto:screenshot youtube

Ćiro Blažević se žestoko obrušio na Australiju

Legendarni trener Hrvatske nogometne nreprezentacije Miroslav Ćiro Blažević gostovao je danas na HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

„Novak Đoković ima rezultat koji nitko ne može zasjeniti, najveći je sportaš na planeti i uskratili su mu da deseti put osvoji Australian Open i dobije bistu! Jer takav je običaj“, krenuo je Ćiro i kazao kako su Novaka maltretirali, definitivno, postupali su prema njemu kao kriminalcu, a on to nije zaslužio.

„Nije dopušteno da se maltretira, a maltretirali su ga, takvu sportsku veličinu. Nisam za privilegije, ali napravili su konfuziju, jedan kaže da smije ući, drugi ne smije“, nastavio je Ćiro pa ispalio:

„Australija za mene više nije uredna država, ispucala je svoj kredibilitet u toj konfuziji i držali su ga kao kriminalca.“

„Đokovića obožavam, velik je čovjek, ne poznajem ga, a jako mu želim stisnuti ruku. Sportaš je koji nema predrasuda, što je vrlo važno jer smo se mi, sportaši, rodili da pravimo mostove i mirimo, a on to radi. Našeg je Ivaniševića uzeo za trenera, to je najveća potvrda da nema predrasuda. Žalostan sam jer je ostavio na sebe ozbiljnu fleku, nije smio tako deklarativno kompromitirati nešto što spašava čovječanstvo. S obzirom na njegov značaj, mogao je pomoći čovječanstvu da je rekao – Cijepit ću se“, između ostalog je rekao Ćiro,

Emisiju možete pogledat na sljedećem linku: