You are currently viewing Crnogorski šamar Hrvatskoj!

Crnogorski šamar Hrvatskoj!

Senzacija nad senzacijama u Budimpešti. Crna Gora je pobijedila Hrvatsku sa 32-26 a susret je bio riješen već na poluvremenu kad su „đetići“ poveli sa 15-9.

Najveću razliku u ovom susretu činili su golmani. Sjajni golman njemačkog Melsungena Nebojša Simić skidao je „zicere“ 1 na 1 hrvatskim igračima, a Branko i Miloš Vujović su zabijali što su god htjeli protiv mlake hrvatske obrane. Postavlja se pitanje zašto hrvatski izbornik i dalje ignorira Marina Šegu, nominalno najboljeg hrvatskog golmana, ali sad je kasno to.

Hrvatska je, kao i većim dijelom prvenstva, previše forsirala dodavanja na kružne napadače, dok su Crnogorci sjajno kombinirali šuteve izvana i laka dodavanja pivotima. Rezultat je jasna posljedica toga.

Hrvatska je ovime vjerojatno izgubila šanse za polufinale, a ako hrvatski igrači još sanjaju taj san, morat će se pobijediti Danska u subotu (20.30).

Za Crnu Goru Branko i Miloš Vujović su postigli po sedam golova, Nemanja Grbović pet, a po četiri Stefan Čavor i Vasko Ševaljević. Kod Hrvatske je jedini na visini zadatka bio Ivan Čupić sa 7 golova.

This Post Has One Comment

Comments are closed.