You are currently viewing Crvena zvezda pojačava odbrambeni bedem!

Crvena zvezda pojačava odbrambeni bedem!

Posle odlaska iskusnog Miloša Degeneka u MLS ligu u ekipu Kolumbusa u Crvenoj zvezdi se pojavila pukotina u odrambenom zidu.

Posle nekoliko dana pojavila se informacija da bi Uroš Spajić reprezentativac Srbije mogao da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana, s obzirom na činjenicu da je od skora slobodan u izboru novog kluba posle rastanka sa Krasnodarom. Dok navijači čekaju mogući rasplet u zvezdi su završili veliki posao kada su u pita nju štoperi.

Kako prenosi “Kurir“, Radovan Pankov je sa upravom Crvene zvezde postigao dogovor o nastavku saradnje i njegov ugovor će biti produžen do juna 2024. godine.

Stameni štoper je u Crvenu zvezdu stigao iz niškog Radničkog leta 2019 godine. Postojala je izvesna neizvesnot oko njegovog ostanka u crveno-belim redovima ali pomenuti izvor navodi da su sigurne partije u Superligi i odlično obavljen posao protiv Brage u Portugalu presudile da se 26-godišnjem fudbaleru ponudi novi ugovor.

Radovan je tokom jeseni 21 put istrčao na teren u crveno-belom dresu , a na renomiranom “Transfermarktu“ se njegova vrednost procenjuje na milion i po evra.