You are currently viewing Crveno-beli će od utorka u prodaji imati polusezonske ulaznice.

Crveno-beli će od utorka u prodaji imati polusezonske ulaznice.

Košarkaši Crvene zvezde će sve utakmice odigrati u hali „Aleksandar Nikolić“.Crveno-beli će tako, osim mečeva regionalnog ABA šampionata, ali i domaćeg KLS prvenstva, u popularnom „Pioniru“ odigrati i preostale mečeve Evrolige.
Čelnici kluba su odlučili da svojim navijačima pruže razne pogodnosti u duhu predstojećih praznika.

Naime, crveno-beli će od utorka u prodaji imati i polusezonske ulaznice, ali broj će biti ograničen, pre svega zbog činjenice da će sve preostale utakmice Zvezda igrati u „Pioniru“, gde je broj mesta u dobroj meri redukovan u odnosu na „Štark Arenu“.

Cene ulaznica iznosiće 7.000 dinara za tribine, 12.000 za partere, cena za VIP ložu iznosiće 50.000 dinara, dok će plava, odnosno bela loža koštati 38, odnosno 30 hiljada dinara. Počasna mesta ostala su slobodna samo u drugom redu, a njihove cene biće 75 i 100 hiljada dinara.

U isto vreme kad počinje prodaja polusezonskih ulaznica, počeće i prodaja pojedinačnih ulaznica za predstojeće duele u Evroligi. Cene dnevnih karata za navedene mečeve biće 1.300 dinara za tribine, 1.800 za parter, cena VIP lože iznosiće 3.500 dinara, dok će plava, odnosno bela loža koštati 2.600 i 2.200 srpskih novčanica. Počasna mesta u drugim redovima iznosiće 10 i 12 hiljada dinara.