You are currently viewing Čudo neviđeno na „Čizmi“!

Čudo neviđeno na „Čizmi“!

Lepota fudbala je da se pobednik nikada sa sigurnošću ne može odrediti! Ne dešava se često da mali sruši velikog. Ali se ponekad desi. I to je magija fudbala!

Jedno takvo čudo priredili su fudbaleri Sasuola. Oni su na „Đuzepe Meaci“ srušili šampiona Italije Inter. Rezultatom 2:0 stigli su do prve pobede nakon čitavih mesec dana.

Interu su presudili Đakomo Raspadori i Đanluka Skamaka, pa su „Neroazuri“ stigli do drugog poraza u četiri dana. Sasuolo je mnogo bolje ušao u duel sa šampionom. Već u drugom minutu izvanredni Traore zapretio je Interistima, a vođstvo gostima svega šest minuta kasnije doneo je Raspadori.

Inter je brzo uzvratio. Hakana Čalhanoglua, ali je šutirao, ali je njegov udarac slabijom levom nogom završio pored gola. Deset minuta nakon toga Lotar Martinez je promašio šansu koja se ne promašuje. Istina da je sviran ofsajd, ali je jako brzo nakon toga bilo 2:0. Skamaka odlično skočio i povisio prednost Sasuola na 2:0.

Inter tada očajnički kreće u napad pokušavajući da do odmora makar smanji prednost gostiju.

A gosti su uzvratili u 38. minutu kada je Berardi pogodio prečku, a u finiši poluvremena razigrao se Ivan Perišić, međutim njegovi pokušaji su završavali preko gola.

Prvu ozbiljniju priliku u nastavku propustio je Edin Džeko u 58. minutu, ali je Konsilji na vreme izašao i zatvorio ugao. Napadač Bosne i Hercegovine je ponovo opasno zapretio Konsilji odlično zaustavlja udarac glavom.

Inter je preko najagilnijih Džeka i Sančeza pokušavao da dođe do zlata vrednog gola, i to učinio u četvrtom minutu nadoknade Stefan de Fraj nakon odličnog skoka glavom.

Ali tada se oglasila VAR soba. Di Marko je ranije u akciji igrao rukom i gol nije priznat.

Agonija Intera se nastavlja i da stvar po navijače bude gora kraj se ne vidi.