You are currently viewing Čukarički skuplja bisere!

Čukarički skuplja bisere!

Fudbalski klub Čukarički je rešio da skupi bisere srpskog fudbala!

Nakon što je iz Crvene zvezde došao talentovani mladi napadač Luka Đorđević, konkurenciju pojačavaju tri igrača Partizanove fudbalske škole. U pitanju su momci rođeni 2005 godine Matija StojanovićVeljko Mirosavić i Janko Rakonjac.

Posebnu pažnju svakako privlači Matija Stanković koji je Partizanovu  generaciju 2005 predvodio sa kapitenskom trakom oko ruke.  Kadetski reprezentativac u timu iz Humske  imao je ulogu plejmejkera i sezonama unazad bio je jedan od najboljih igrača ove generacije.

Ništa manje zapažen u crno-belo dresu bio je i  i Veljko Mirosavić levi bek izuzetno ofanzivnih karakteristika koji će podići konkurenciju u defanzivi bisera sa Banovog Brda, dok će značajno pojačanje predstavljati i Janko Rakonjac konkurent za mesto levog krila i centralnog veziste.

Oni će sa novim saigračima imati težak zadatak da u nastavku prvenstva stignu lidera Crvenu zvezdu koja ima osam bodova više. Dok će na megdan sa sada već bivšim drugovima iz Partizana izaći krajem aprila u 25 kolu prvenstva.