You are currently viewing Da je Haland izabrao novu adresu?

Da je Haland izabrao novu adresu?

Nekoliko je napadača koji privlače pažnju celog fudbalskog sveta! Tačnije trojica.

Dušan Vlahović je svoju sudbinu vezao za „Staru damu“, priča oko Kilijana Mbapea i dalje traje, dok je možda najveća misterija mladi Norvežanin.

Katalonski list „Sport“ prenosi vest da je Haland rešio da u budućnosti obuče dres Real Madrida.

„Kraljevski klub“ je zaključio sporazum sa predstavnicima Erlinga Halanda na sastanku u Monaku, udarne su vesti koje donosi „Sport“. U društvu predstavnika madridskog kluba, kao i Rafaela Pimenta, desne ruke Mina Rajole i Alfa-Ingea Halanda, sve strane su zadovoljne izašle iz ovog sastanka u kneževini i napadač Borusije iz Dortmunda biće novi član Reala.

Nije bilo Mina Rajole, kako je poznato, zbog lošeg zdravstenog stanja, stoga je poslao svog zamenika Pimenta. Dogovor uključuje dolazak Erlinga Halanda na „Bernabeu“ ovog ili sledećeg leta i to će biti igračeva odluka.

Ukoliko Norvežanin odabere da to bude predstojećeg prelaznog roka, Real će biti prinuđen da ga kupi za 75.000.000 evra prema načelnom dogovoru sa Pimentom i Halandovim ocem, ali postoji opcija i da Norvežanin ostane u Dortmundu i naredne sezone dok Karimu Benzemi, koji vodi glavnu reč u napadu, ne istekne ugovor.

U sklopu tog dogovora, što se i ranije pominjalo, mogao bi da učestvuje i speki reprezentativac Luka Jović koji bi smanjio cenu za Erlinga Halanda. Tako bi Real mogao da dobije dvojicu ponajboljih igrača sveta u jednom prelaznom roku – Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda -tandem kakav se samo poželeti može.