You are currently viewing Da li je Bejl konačno rešio pitanje karijere?

Da li je Bejl konačno rešio pitanje karijere?

Španska „Marka“ donosi vest koja se fudblaskim zaljublnjenicima širom sveta neće dopasti!

Jedan od najspektukalirnijih fudbalera 21. veka, osvajač velikog broja trofeja i najbolji igrač finala Lige šampiona 2018. godine Velšanin Geret Bejl na korak je od odluke da fudbalsku loptu definitivno zameni lopticom za golf.

Bejlovi slavni dani su prošlost. Forma mu ne postoji. Postao je predmet podsmeha fudbalske javnosti, dok u njegovom klubu, Real Madridu više uopšte ne računaju na njega. Ove sezone nekada „brzi voz“ na levoj strani odigrao je u belom dresu kraljevskog kluba svega 193. minuta. Sinoć protiv Granade iako u timu nije bilo ni Benzeme ni Vinisujusa, Bejl nije odigrao ni sekund.

Prošle sezone su ga mučile povrede. Imao ih je čak tri, a na kraju je kao „šlag na tortu“ imao i problem sa korona virusom.

Zato Velšanin ozbilno razmišlja da završi fudbalsku karijeru. Jedini razlog koji bi ga zadržao na terenu je igranje za nacionalni tim. Tu je onaj stari dobri Geret Bejl.

Spekuliše se da će do konačne odluke doći posle baraža kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru u kojima Vels traži svoje mesto na Mundijalu.

Ako Ostrvska nacija ne uspe da izbori plasman u Katar to bi lako mogao da znači i kraj karijera jednog od najboljih igrača koje smo gledali na „zelenom tepihu“ u ovom veku!