You are currently viewing Da li je ovo potvrda da se transfer veka zaista desio?

Da li je ovo potvrda da se transfer veka zaista desio?

Đoan Gaspar nekadašnji predsednik Barselone za prestižni španski list „Marka“ je govorio o aktuelnom momentu u kom se nalazi Kartalonski gigant i u tom razgovoru je možda potvrdio on što ceo fudbalski svet sa nestpljenjem čeka da sazna!

Još pre par dana nemački „Bild“ je doneo eksplozivnu vest da je Kilijan Mbape dogovorio sve detalje sa Real Madridom i da na leto dolazi u glavni grad Španije kao slobdan igrač za neverovatnu platu od 25 miliona evra po sezoni.

To će sve ugledati svetlost dana, tvrde u „Bildu“, nakon duela dva tima u osmini finala Lige Šampiona. Francuski mediji sa druge strane prenose da bi eventualan dolazak Zidenina Zidana na klupu PSGa nateralo Mbpaea da se predomisli. Sada je međutim stigla još jedna potvrda da se to ipak neće dogoditi.

Daću vam jednu ekskluzivu. Kilijan Mbape je već potpisao za Real Madrid, siguran sam. Znam Florentina Pereza vrlo dobro i siguran sam u to“, rekao je bivši prvi čovek Barse Đoan Gaspar.

Govorio je bivši predsednik Barse i o finansisjkoj situaciji u Kataloniji dodavši da „Blaugrana“ ima kapacitet da se oporavi, ali da su trenutno u ćorsokaku jer su pod konstntnom finansijskom kontrolom.