You are currently viewing Dejan Stanković jednim potezom opravdao nadimak „mister“!

Dejan Stanković jednim potezom opravdao nadimak „mister“!

Burno i dramatično  je bilo na „Marakani“ sinoć!

U dramatičnoj penal seriji na stadionu „Rajko Mitić“ heroj je bio golman Zvezde Milan Borjan odbranivši čak 4 penala igračima Radničkog.

Ipak nije on taj koji je privukao najviše pažnje. Najlepši potez sinoćnje dramatične utakmice između Crvene zvezde i Radničkog na “Marakani“ u osmini finala Kupa Srbije izveo je novi napadač Radničkog Nikola Štulić, koji je u petoj seriji penala “Panenkom“ savladao Milana Borjana.

Njegov majstorki potez nije pomogao Nišlijama da nastave takmičenje u kupu ali je proslava gola isprovocirala zvezdine igrače koji su kao besni pojurili ka njemu.

Najmirniji je bio najiskuniji. Dejan Stanković je sve posmatrao sa strane po završetku meča je prišao Štuliću a šta mu je tom prilikom rekao, otkrio je mladi napadač u razgovoru za “Telegraf“.

Rekao mi je da moram da mislim na sebe i da mi ne treba etiketa, čestitao mi je ‘Panenku’ i rekao mi je da se čuvam“, rekao je Štuli

“Odlučio sam kako ću da šutnem penal, kad mi je to uspelo, onda sam se tako i radovao. Ovo je moje radovanje i protiv svakog drugog kluba, opet bih isto uradio“, poručio je Štulić.

Ovim potezom Stanković je još jednom pokazao veličinu, i to da je „Italijanski đak“ te sa punim pravom opravdao nadimak Mister!