You are currently viewing Del Pjero posavetovao Vlahovića pred večerašnji debi!

Del Pjero posavetovao Vlahovića pred večerašnji debi!

Najbolji strelac i igrač sa najviše nastupa u istoriji Juventusta, Alesandro De Pjero pred utakmicu osmine finala Lige šampiona između Viljareala i Juventusa posavetovao Dušana Vlahovića kako da odigra svoj debi u Ligi šampiona.

,,Ne treba njemu savet za ovaj debi, on je momak sa jasnim idejama. Dolazi iz posebne zemlje, ima iskustvo u našem fudbalu i već se pokazao golovima. Ozbiljan je igrač koji voli da radi i treba samo da bude smiren za debi. Ne sećam se ničega sa svog debija, bio sam tako mlad… Tada su nam falili Vijali, Ravaneli, bilo je da li ću igrati ja ili Padovano. Odmah smo primili gol… Preporučujem Vlahoviću da igra hladne glave, da misli samo na saigrače“, rekao je za Skaj Alesandro Del Pjero.

Legenda Juventusa ima i savet kako Maks Alegri treba da koristi Vlahovića na terenu.

,,Ne sme da bude sam. Moraju da ga podrže o da on bolje ulazi bez lopte. Vlahović zna kako da igra na strani. Zna kako da napada dubinu, dobar je jedan na jedan, moraš da mu zato staviš u najbolje moguće uslove da bi se istakao. Ako izuzmemo derbi gde je Torino igrao bolje od Juvea, Vlahović i Zakarija su uneli mnogo uzbuđenja u ekipu što je bilo nužno. Sa Vlahovićem Alegri može više da napada što se i videlo u trojcu sa Dibalom i Moratom. Igraš sa drugačijim stavom, praviš više šansi. Sledeći mečevi će pokazati koliko su se dobro pojačanja uklopila“, dodaje Del Pjero.

Ekipa Viljareala ugostiće ekipu Juventusa večeras, 22. februara, od 21 čas. Revanš je zakazan za tri sedmice u Torinu.