You are currently viewing Denver očima ne veruje!

Denver očima ne veruje!

Nadali su se navijači Denvera ne samo u Americi da će prethodne noći videti Nikolu Jokića na parketu u Slot Lejk Sitiju!

Nažalost to se nije desilo! Denver je izgubio na gostovanju kod ekipe Jute rezultatom 104:108, ali više od poraza brine činjenica da MVP NBA lige Nikola Jokić nije zaigrao. On je propustio poslednju četrvtinu meča protiv Minesote gde je takođe njegov Denver poražen, a svi su se nadali da bi on mogao da zaigra baš protiv Jute Džez.

Ipak pred sam početak susreta iz Denvera je stigla vest da Jokić neće igrati zbog bola u desnom stopalu, a uz njega su odsustvovali i Aron Gordon i pojačanje Demarkus Kazins.

Nagertsi su i pored toga što su bili oslabljeni došli na korak do pobede ali nisu imali snage do kraja, pa su košarkaši Jute preokrenuli utakmicu u svoju korist.

Jutu Džez su do trijumfa vodili Forest sa 18, Konli sa 17 poena i Bojan Bogdanović, O’Nil i Gej sa po 15.

Ipak, ubedljivo najefikasniji pojedinac meča je bio Brin Forbs koji se istakao u Denveru sa 26 poena. Monti Moris je postigao 15 poena, a Vil Barton je upisao poen manje.

 

Domaći su tako četvrti put u sezoni savladali Denver. Oni zauzimaju četvrtu poziciju na Zapadu dok je Denver sada šesti.