You are currently viewing Dete Vojvodine ostaje do 2024. godine u klubu!

Dete Vojvodine ostaje do 2024. godine u klubu!

Fudbaler Vojvodine Dejan Zukić (20) produžio je ugovor sa „starom damom“ do juna 2024. godine.

Dejan Zukić najčešće nastupa na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Kao član kadetske i omladinske selekcije Vojvodine, Zukić je trenirao sa prvim timom tog kluba, gde je prepoznat kao mogući naslednik Mirka Ivanića i Dejana Melega, igrača koji su iz istog mesta kao i Zukić, a u Vojvodini su važili za nosioce igre i najkreativnije igrače.

U decembru prošle godine Zukić je postao je najmlađi igrač sa 100 odigranih mečeva, to je postigao sa samo 20 godina.

Foto: Fk Vojvodina

Na današnjoj konferenciji za medije između ostalih se obratio i mladi fudbaler Dejan Zukić.

,,Kao jedan od predvodnika mladih igrača u prvom timu, znam kako je meni bilo kada sam ulazio u prvi tim, i zato želim da pohvalim neke igrače, članove naše omladinske i kadetske ekipe. To su Abadžija, Drobnjak, Ivanović, Jelenković, koji je već priključen prvom timu, a iz generacije 2005. imamo Miloševića i Majstorovića koji su već sada po svim parametrima na nivou igrača iz najvećih evropskih klubova“,  istakao je Zukić, pa potom nastavio:

,,Želim da se zahvalim upravi kluba na ovakvom poverenju i ovakvim rečima. Jako sam srećan što smo u kratkom roku dogovorili sve detalje i lako smo se dogovorili oko produžetka saradnje. Mislim da tokom prethodne dve godine nisam pokazao sav svoj potencijal i zato sam želeo da ostanem, da nastavim da rastem i da se izgradim kao igrač, i kao čovek. Želim da Vojvodina bude ta koja će da me lansira ka Evropi, ali da najpre ostavim ovde još dublji trag. Daću sve od sebe za dres Vojvodine i čast mi je što ostajem“, rekao je Zukić