You are currently viewing „Đavoli“ traže zamenu za najvećeg!

„Đavoli“ traže zamenu za najvećeg!

Sve se glasnije priča o mogućem odlasku Kristijana Ronalda sa „Teatra snova“ ukoliko ekipa ne uspe da izbori plasman u Ligu Šampiona na kraju sezone. 

Nije zadovoljan Kristijano kako sve izgleda u Mančesteru, kao i nemogućnosti da se bori za trofeje u poslednjim epizodoma svoje bogate karijere.

U Junajtedu će pokušati sve što je u njihovoj moći da zadrže Kristijana Ronalda ali su i spremni da potraže njegovu zamenu u slučaju da se ipak odluči da ode. Mediji na Ostrvu prenose da je napač Benfike i reprezentativac Urugvaja zapao za oko „crvenim đavolima“ i da će baš on biti glavna meta Junajteda.

Darvin Njujez je u Benfiku došao iz Almerije i brzo postao Lisabonsko zlato. Sjajni napadač je ove sezone prava noćna mora za golmane, dao je 18 golova u prvenstvu Portugala,  a njegova tržišna vrednost procenjuje se na 50 miliona evra.

Mančester Junajted ima dovoljno novca da sebi može da priušti Nujeza,  pitanje je samo da li će igrač ispuniti sve kriterijume menadžera Ralfa Rangika, koji je vrlo brobirljiv u izboru novih igrača.