You are currently viewing Đoković viđen na Kalemgdanu: Prisustvovao liturgiji na Bogojavljenje (FOTO)
Foto: twitter.com/Novak Djokovic

Đoković viđen na Kalemgdanu: Prisustvovao liturgiji na Bogojavljenje (FOTO)

Novak se posle golgote u Australiji vratio u Beograd, gde provodi vreme sa porodicom.

Pohod na 10. titulu u Melburnu odložen je za neko bolje vreme. Dok se prvi ovosezonski grend slem zahuktava, Đoković je proveo jutro na Kalemegdanu i prisustvovao liturgiji u crkvi Ružici.

Vernici koji su na veliki praznik Bogojavljenje došli na liturgiju bili su oduševljeni što je sa njima jedan od najvećih sportista sveta. Neki su sa Kalemegdana poneli lepu uspomenu u vidu zajedničke fotografije sa Novakom.

Đoković je u Melburnu doživeo veliku neprijatnost koja je okončana deportacijom i zabranom učešća na prvom grend slemu sezone. Pre povratka u Beograd Novak je rekao da neće davati izjave za medije povodom nemilog događaja.

– Uzeću malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom. Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da sada svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim. Poželeo bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Na kraju, želeo bih da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima, navijačima i mojim sunarodnicima Srbima na stalnoj podršci. Svi ste mi bili veliki izvor snage – reči su Novaka Đokovića.