You are currently viewing Dušan Lajović rešio misteriju Novakovog izostanka!

Dušan Lajović rešio misteriju Novakovog izostanka!

Srpski teniser Dušan Lajović je prokomentarisao Novakovo učešće na predstojećem prvom grem slemu sezone u Australiji.

Kao što je poznato Novak Đoković povukao se sa ATP Kupa koji startuje 1. januara, tako da će selekciju Srbije na takmičenju u Sidneju činiti Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević.

Srpski teniser Dušan Lajović je pred početak reprezentativnog takmičenja pričao za australijske medije i tom prilikom odgovarao na pitanja vezana za Noleta, a najviše ih je zanimalo kako su reagovali po saznanju da su ostali bez prve zvezde tima.

Saznali smo dan i po, tako nešto. Mislim da smo svi čekali do poslednjeg minuta odluku, nije isto kada imaš broja jedan ili kada ga nemaš, to je velika razlika. Očigledno, kad je Novak u timu, očekivanja su mnogo veća i svi pogledi su uprti u njega, naravno, on pokušava da gura ceo tim – rekao je Lajović.

Lajović je upitan i da li zna razlog Novakove odluke o povlačenju.

– Ja ne znam zvanični razlog, ali možda ATP zna – ispalio je Lajović, koji je potom komentarisao i Novakovo učešće na Australijan openu.

Novak je samo rekao da ne dolazi na ATP kup i da pokušava da dođe na Australijan open. Rekao je: momci, ne dolazim na ATP kup, videćemo za Australijan open. Mislim, nije precizirao da li dolazi ili ne, ali čekamo odluku – odgovorio je Dušan Lajović.

Prvi meč naši momci  igraju protiv Norveške prvog januara u ranim jutarnjim časovima po srednjeevropskom vremenu. U grupi se još nalaze Španija i Čile.

NE PROPUSTITE