You are currently viewing Dušan Vlahović na korak od rastanka sa sadašnjim klubom

Dušan Vlahović na korak od rastanka sa sadašnjim klubom

Vlahović postaje naš najbogatiji fudbaler, a Fiorentina će i te kako zaraditi njegovim odlaskom. Cele jeseni Vlahović oduševljava Evropu napadačkim sposobnostima, pokazuje i dan danas u dresu kluba sa kojim ne želi da produži saradnju a koja je predviđena da traje još godinu i po dana ali i u dresu Srbije, s kojom je izborio direktan plasman na  Svetsko prvenstvo koje će se u Kataru održati 2022 godine.

Cena mu vrtoglavo raste, trenutno su tri kluba spremna da plate njegov dolazak toliko. „Toksport“, Arsenal, Totenhem i Mančester junajted ostali su u trci za srpskim golgeterom.

Ovaj 21-godišnjak je nezustavljiv u Seriji A ove sezone, postigao je 15 golova na 17 ligaških mečeva. Zato je klub želeo da ga duže zadrži, ponudio veliki novac, ali ta želja teško da će se ostvariti, ako se uzme u vidu izjava izvršnog rukovodioca Fiorentine:

„Ponudili smo Vlahoviću najveći ugovor u istoriji kluba, i to nekoliko puta.Ali on i njegov menadzer su nas doveli dotle da shvatimo da tu ponudu ne žele da prihvate.A ta ponuda je još na stolu, rekao je Dzo Barone,,Republici“.

Fiorentina će izgleda izgubiti svoju zvezdu.

Mnogo je govora o Dušanu Vlahoviću ovih dana, ali malo je onih o tome da će produžiti vernost Fiorentini a „ljubičasti“ su sada i doneli odluku:

Osim ako se u januaru ne dogodi neka senzacionalna ponuda, u rangu od 100 miliona evra, radiće se na tome da se Vlahovićev transfer u neki drugi klub realizuje tek u junu 2022.

Podsetimo, Dušan Vlahović je rođen 29.januara 2000. u Beogradu, ponikao u Partizanu, iz kog je 1 jula 2018. prešao Fiorentinu kada je njegova tržišna vrednost bila procenjena na milion evra, ali klub iz  Firence platio dvostruko više, da bi obezbedio potpis supertalentovanog napadača kog su hteli i drugi klubovi.

Sada je on višestruko skuplji, a tome su doprinele i fantastične igre u Italiji, gde je nedavno Vlahović oborio „neoborivi rekord“, ali i reprezentaciji Srbije, u čijoj je omladinskoj selekciji šest puta bio strelac na 11 utakmica, dok je u A timu Orlova dao sedam golova na 14 mečeva.