You are currently viewing Eddie Hearn: Yoka je odlučio
foto:Fb FIlip Hrgović

Eddie Hearn: Yoka je odlučio

Slavni boksački promotor Eddie Hearn tvrdi da je Tony Yoka odlučio prihvatiti borbu protiv Filipa Hrgovića te ćemo tako vidjeti meč koji s nestrpljenjem čeka cijeli boksački svijet.

Hearn tvrdi da je Yoka, nakon što je imao tri dana za odgovor, odlučio pozitivno odgovoriti na ponuđenu borbu, a tu vijest prvi je prenio ugledni boksački portal BoxingNews24.

„Vrijeme je za dvoboj Hrgovića i Yoke. Već jedno vrijeme govorim da onaj tko pobijedi Hrgovića ima 35 posto u pregovorima za meč protiv Usyka ili Anthonyja Joshue. To je sjajna pozicija za nekog boksača. Yoka sigurno želi taj meč. Pričali smo s Top Rankom o meču i svi smo se složili da je to fantastičan dvoboj. Nadam se da ga ćemo ga dogovoriti“, kazao je Hearn za iFL TV.

Pobjednik meča Hrgović-Yoka trebao bi ići na pobjednika Usyk-Joshua, te bi tako Hrgović sa pobjedom nad Yokom mogao doći u priliku za boriti se za titulu najboljeg na svijetu. No na tom putu stajat će mu Tony Yoka, čovjek koji ga je već dva puta pobjedio u amaterskom boksu, a koji ima impresivan skor u profi karijeri od 11-0, gdje je čak 9 mečeva riješio nokautom.