You are currently viewing Evo ko bi mogao da napusti Mančester junajted u januaru

Evo ko bi mogao da napusti Mančester junajted u januaru

Tim će se takmičiti u Premijer ligi, FA kupu i Ligi šampiona, tako da je ovo veoma izazovan period za Mančester junajted. Rukovodioci su se složili da treba smanjiti troškove poslovanja u narednim nedeljama. Barem dok ne prođu planirani odlasci iz kluba.

 

Iz prvog tima mogao bi da ode Antoni Marsijal.

Ovaj Francuz je najavio svoj odlazak iz kluba a menadžer je izjavio da on neće biti razmatran za dalja takmičenja jer mu je ostanak neizvestan. Marsijal je postigao 79 golova i 50 asistencija, a pošto klub nije dobio još uvek adekvatnu ponudu za njega, to dodatno otežava stvari oko njegove odluke da ode iz Mančestera.

Pored Marsijala, mogao bi da ode i Džesi Lingard.

29-godišnjak je igrao kao pozajmljeni igrač u Vest Hemu, a sada postoje naznake da će se možda vratiti na londonski stadion. U Premijer ligi za Mančester junajted Lingard je postigao dva gola.

Sledeći ko bi mogao da ode je Doni van de Bik.

Ovaj Holanđanin je igrao samo 67 minuta u Premijer ligi u Mančesteru, ali menadžer Rangnik je rekao da želi da ga zadrži do kraja sezone.

On bi mogao da bude sledeći koji će u januaru napustiti Mančester, najviše zbog velike novčane ponude za igrača koji ipak nije dobio priliku da pokaže svoj kvalitet u klubu.

Mogao bi da ode i Huan Mata.

Njegov ugovor, kao i ugovor Lingarda, ističe krajem juna, a Španac je odlučio da ne potpisuje nastavak saradnje sa šampionom Engleske.

Huan Mata nije igrao ni minut u Premijer ligi, ali ukupan rezultat mu je 51 gol i 47 asistencija.

Brojni klubovi pomno prate dalja dešavanja unutar kluba, a mnoge zanima gde će ova četiri igrača otići dalje.