You are currently viewing Fejsa o povratku Partizan: „Sada sam više uzbuđen“
Foto: twitter.com/FK Partizan

Fejsa o povratku Partizan: „Sada sam više uzbuđen“

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa novo je pojačanje Partizana.

Fejsa se pridružio saigračima u Turskoj, gde se Crno-beli pripremaju za nastavak sezone. Posle povratka u klub koji mu je pružio priliku za punu fudbalsku afirmaciju, nekadašnji vezista Benfike i Olimpijakosa iznosi svoje utiske.

– Presrećan sam! Sećam se kada sam došao prvi put, pre deset godina, isto se tako i sada osećam. Uzbuđen sam i srećan sam što sam ovde i tu sam da pomognem ekipi i klubu – navodi pojačanje crni-belih u razgovoru za klupsku televiziju.

Fejsa je u fudbalskoj javnosti poznat kao magnet za trofeje, a tokom karijere osvojio ih je 13. Zbog toga je odluka crno-belih da ga angažuju jasan signal o ovogodišnjim ambicijama Parnog valjka.

– Važno je da je dobra ekipa, da su dobri igrači, za titulu ćemo da se pobrinemo svi zajedno. Dosta njih znam, čak sam i sarađivao sa šefom, tako da se već osećam kao kod kuće. Mislim da će biti lepo vreme ovde, da ćemo se slagati, ali naravno i da ćemo dobro trenirati – navodi Fejsa.

Bivši reprezentativac uporedio je emocije koje imao prilikom prvog dolaska među crno-belo sa sadašnjim.

– Mislim da je sada veće uzbuđenje. Prvi put sam bio mlađi, sad sam dosta stariji, tako da sam sada više uzbuđen, ali lepo uzbuđen i baš sam srećan što sam tu – zaključuje Fejsa.