You are currently viewing Firenca Dušanu ne prašta!

Firenca Dušanu ne prašta!

Srpski golgeter Dušan Vlahović ne prestaje da bude tema broj 1 u Italiji!

Nakon transfera koji je podelio „Čizmu“ Dušan ne prestaje da bude tema interesovanja svih medija.

Ovaj put „Corriere dello Sport“ javlja kao je poznata stvar da je Vlahović pre meča sa Kaljarijem bio pozitivan na koronavirus, ali kako je pokrenut postupak protiv njega jer i pored negativnog testa, srpski napadač je optužen da je prekršio kovid protokol u Italiji.

„Odeljenje za prevenciju virusa korona u Toskani, na osnovu propisa o napuštanju prebivališta u slučaju zaraženosti i o nedozvoljenom kretanju, sačinio je prijavu pravosudnom organu koji će izvršiti odgovarajuće istrage, rekao je Simone Becini savetnik za zdravstvo u Toskani.

Dalje je naveo.

„Provere su otkrile da zahtevi za prenos mesta za sprovođenje izolacije izgleda da nisu stigli“, istakao je Bacini i potom dodao: „Informacije vezane za ovaj slučaj se odnose na rad pravosudnih organa i vezane su za zdravstvene podatke, tako da je neophodno poštovati privatnost, a zadatak pravosudnih organa će biti da definitivno utvrde činjenice“.

Za to vreme se čini da Vlahović ne mari puno za vesti koje stižu iz Firence, već da uživa u novom domu. On je već oduševio navijače „Stare dame“ golom na prvoj utakmici u crno–belom dresu, a nama ostaje da vidimo kakav će epilog cela ova buka izazvati.