treći smo na zapadu
skor 25-18
kakvo li će sranje da se desi sad?
ko bi rekao da će sabonis da nas ovako opravi? @kameni čestitke za komentar od prošle godine kada si posle mojeg kukanja da smo dali halibartona samo da bi otarasili hildovog ugovora, rekao polako, dobar je sabonis.
ustvari nisam znao da smo dobili jokića za s̶i̶r̶o̶m̶a̶š̶n̶e̶ , ok srednju klasu koja je malo osiromašila...
u ostalim vestima mnoge ekipe na zapadu su prdnule u čabar, denveru se sada mnogo toga otvorilo.
dugo sam ponavljao da nagetsi nisu sposobni da naprave dobar tim oko jokića, pa čini mi se da su uspeli.
marej i KPJ su se vratili, gordon tu, koldvel-poup je bilo lepo pojačanje ispod radara... finale zapada ili propast
memfis je super atletičan, dobro izgledaju , ali fali tu šuta za 3
pelikani dobro guraju, ne znam kakvi su, ali dovodiće visoke pikove još ohoho sezona koje su im lejkersi dali... letos su dobili osmog, a sledeći draft imaju pravo na zamenu pikova što će izgledati ovako: lejkersi će im dati 10-11-12 pika u zamenu za 25-26 pika pelikana. već su im isporučili dva visoka pika (četvrti pik 2019. i osmi letos) i kao šlag na tortu 2024 im takođe isporučuju nezaštićenog pika. a ako taj ne bude bio dovoljno visok, mogu da im ga ostave i traže onaj iz 2025... visoka cena za miki maus titulu
dončić vuče koliko može ali na kraju balade trejd za porzingisa je bio zajeb... dinvidi je ok ali nije neko ludilo a bertans duva klupu, to im je stiglo u zamenu za porzingisa... ubošće dalas dobitnu kombinaciju oko luke pre ili kasnije, samo neće to ići tako brzo
golden stejt je baš bio loš, malo su se vratili ali svima su puna usta priče oko narušenih odnosa u ekipi i da ove sezone neće kliknuti. neka korisna pešadija ih je napustila, od vajzmena neče biti ništa, džabe su miloja dovodili...
juta odbija da tankuje, tj markanen odbija da tankuje... lepo su utopili i babu i gobera i mičela... ne verujem da će ove sezone nešto posebno napraviti (plej-in maksimum) ali narednih sezona - drž'te gaće
portland je opet udario u zid, sad je i nurko počeo da se zajebava, ne znam koji im je kurac ustvari... možda anferni sajmons nije baš takav jebač, ali imaju i harta i sina gerija pejtona i još par zanimljivih... možda bi trebalo da se reše lilarda
finiks totalni raspad... ejton nezadovoljan, sarver još nije prodao ekipu i svi to čekaju, buker povređen, kris pol mator kao biblija i nema adekvatnu zamenu... brz uspon su imali od diznilenda na ovamo, ali bogami i brz pad... a stiglo im je na naplatu što su 2020 sa 10. mesta birali nekog bezveznjaka, kojeg su u februaru menjali za torija krega i morali još neke zaslađivače da ubace... kao da su vezanih očiju bacali pikado na spisak svih koji su se prijavili na draft
fejkersi - još su i dobri koliko sam mislio da će se raspadati... avaj, obrva se opet povredio (ja bih mu dao nadimak nepopravljivi ron) i nemoš ti tu mnogo kad ti većina rostera igra za minimalac
san antonio tankuje prvi put od 1996/97 sezone i NBA ih nagrađuje sa prvim pikom, mmw. greg će od onog francuza napraviti novog tima dankana i onda mirno odjahati u sumrak