You are currently viewing Gazzetta o Perišiću: Vrijeme je, ali za produljenje ugovora sa Interom
Foto: instagram.com/ivanperisic444

Gazzetta o Perišiću: Vrijeme je, ali za produljenje ugovora sa Interom

Kako piše poznata Gazzetta dello sport dogodio se veliki preokret u pregovorima između Intera i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Iako je zadnji razgovor prekinut i činilo se da neće biti nastavljen, nego će se Inter i Perišić razići na kraju sezone, dogodio se preokret. Perišić je na plaći od 5 milijuna eura na godinu, tražio je povećanje na 6, dok je najviše što mu je Inter ponudio 3,5 milijuna. Međutim, kako stvari stoje sukobljene strane polako idu prema zakopavanju ratnih sjekira i pronalaženju dogovora.

Prošli tjedan pregovori su nastavljeni, novi su zakazani za dva tjedna, a najbitnije od svega je da su obje strane potvrdile da je razgovor bio konstruktivan te kako bi uskoro mogao dati ploda. Gazzetta piše kako Perišić ima ponude i od Uniteda, ali i nekih Bundesligaša, no nitko mu ne nudi koliko traži, stoga je Perišić odlučio malo srezati svoja potraživanja.

Gazeetta tvrdi da Perišić neće dobiti koliko je tražio (6 milijuna), ali da će Inter povisiti svoju početnu ponudu na 4 milijuna plus bonusi. I još jedna bitna stvar u svemu je da mu se nudi dvogodišnji ugovor nije beznačajno za igrača koji je napunio 33 godine.

Zanimljiva je i konstatacija Gazette, u kojoj se ponuda Hajduk ne spominje, ali očigledno novinari znaju za nju, pa su napravili veliki ponaslov u kojem piše: „Vrijeme je, ali za produženje ugovora.“ Talijani sasvim sigurno aludiraju na akciju koji provode navijači Hajduka pod motom #ivanevrimeje. Ovo nisu dobre vijesti za navijače Hajduka.

This Post Has One Comment

Comments are closed.