You are currently viewing Gol šalje Vlahovića na klupu?

Gol šalje Vlahovića na klupu?

Posle debija iz snova za Dušana Vlahovića ipak nije sve u „šarenim bojama“!

Trener Juventusa Masimijano Alegri će se po svemu sudeći odlučiti da na teren u Kup duelu protiv Sasuola na teren pošalje malo drugačiju navalu.

„Stara dama“ je odigrala dobar meč protiv Verone u poslednjem kolu Serije A, a dolazak Vlahovića je stvorio novi napadački trio, u kojem je srpski fudbaler u centru pokraj Paola Dibale i Alvara Morate. Sada će neko od njih ostati na klupi, misteriozan je Alegri. Meč bi u napadu trebao da započne mladi Brazilac Kajo Žorže!

„Neko od njih će odmarati. Moram da procenim Vlahovića. Kajo Žorže bi mogao da počne utakmicu, a moramo da imamo na umu i da bi meč mogao da potraje zbog potencijalnih produžetaka. Imaćemo pet izmena, što je olakšavajuća okolnost“, rekao je trener Juventusa.

U razgovoru sa novinarima Alegri je potvrdio da neće moći da na računa na od ranije povređenog Federika Kijeze, te na Kjelinija i Federika Bernardeskija.

No, istakao je da će duel sa Sasuolom sigurno početi Matija Perin na golu i da će se vratiti Leonardo Bonući koji još nije igrao u ovoj godini.