You are currently viewing Golman između dve primamljive ponude: Novac ili ime?

Golman između dve primamljive ponude: Novac ili ime?

Stole Dimitrievski, traženi makedonski golman je u ovom trenutku verovatno najveća meta klubova. Makednonski čuvar mreže je na ceni i u žiži interesovanja je Barselone koja želi da ga dovede u svoje redove.

Prema navodima medija, Ćavi nije baš zadovoljan formom Nemca koji brani mrežu Barselone.

U čitavu priču o angažovanju Stoleta umešali su se Arapi. Naime, Fabricio Romano tvrdi da je ekipa Al-Nasr iz Saudijske Arabije ponudila Dimitrievskom sjajan ugovor na dve sezone, vredan ukupno sedam miliona evra.

U prvobitnoj odluci, Stole bi prihvatio ponudu koja se ne odbija, jer je dugo u Španiji, gotovo deceniju. Uspeo je da se izbori u Raju gde je bio prvo na pozajmici iz Himnastika, ranije je branio za drugi tim Granade. Ali u opticaju je velika suma novca koju Arapi nude i to sada mrsi konce.

Njihova ponuda je primamljiva, ali problem prave Madriđani koji se sa Saudijcima nisu dogovorili oko transfera.  Klub iz Rijada pravi sjajan tim, tu su već iskusni Kamerunac Abubakar, Funes Mori, nekadašnji igrač Benfike Taliska, Argentinac Piti Martinez, a na klupi je nekadašnji trener Veleza i Boke Migel Anhel Ruso.

Ostaje da se vidi dalji tok transfera, da li će makedonski golman odabrati fudbalskog giganta ili novac.