You are currently viewing Hoće li Bogdanović stvarno u Lejkerse?

Hoće li Bogdanović stvarno u Lejkerse?

Danas je u toku dana snažno odjeknula vest o Bogdanovićevom mogućem prelasku u Lejkerse. Prema navodima lista „Atletik NBA“, Bogdanović bi mogao da se nađe na listi rekonstruisane ekipe LA Lejkersa, a vest je izneo u javnost ugledni NBA poznavalac, sportski novinar Džon Holindžer.

Prvi potez u rekonstrukciji ekipe Lejkersi su napravili razmenom Režona Ronda koji je prešao u Klivlend Kavalirse. Ovim se otvorilo mesto za novog igrača u ekipi i razmatra se, na osnovu procene igre i u skladu sa finansijama, ko bi mogao da pristupi Lejkersima.

Sportski novinar Holinger ističe da bi klub mogao da dovede Bogdanovića na začetku nove sezone, i da bi to bilo vrlo produktivno, kao i da se uklapa u finansijski plan kluba.

Bogdan je završio ovu godinu sa neverovatnim košarkaškim rezultatima. Jedan je od igrača koji su doveli Atlantu do plej-ofa i do finala Istoka, i verovatno bi nastavio sjajan niz uspeha da ga nije omela korona i povreda.

Holindžer smatra da bi Lejkersi mogli da pošalju Tejlena Hortina- Takera i Kedrika Nana a da dovedu Bogdanovića.

Koliko je Atlanta raspoložena za ovakve akcije, videće se u daljem periodu, ali ne treba zanemariti da se Rediš takođe nameće kao starter izuzetnih rezultata, kao i Diandre Hanter, tako da je moguće da prihvate ponudu.

Narednih mesec dana, dok Lejkersi kompletiraju tim, biće iznenađenja, to je nesumnjivo, a potvrda o Bogdanovićevom pristupu klubu će se s nestrpljenjem čekati.