You are currently viewing Gvardiola sprema krađu viđenog „kraljevog“ dragulja!

Gvardiola sprema krađu viđenog „kraljevog“ dragulja!

„Kralj“ je u panici! Sprema se krađa dragulja koga je već video u svojoj kruni!

Lopov je po svemu sudeći Pep Gvardiola. Fudbalski analitičari na Ostrvu su složni da Gvardiolinom Mančester sitiju nedostaje klasičan jak centarfor kako bi ekipa bila kompletna i postala apsolutni favorit u svim takmičenjima u kojima igraju.

Pre svega za napad na Ligu šampiona, „rak-ranu“ Pepa Gvardiola koji od dolaska na Etihad nije uspeo da osvoji „ušati pehar“. Za to bi imao mnogo veće šanse ako ima istina u navodima Engleskih medija koji pišu da je Erlingu Halandu savetovano da pojača upravo Siti.

Na odluku Norveškog „dragulja“ veliki uticaj će imati menadžer Mino Rajola koji je nema ništa protiv da sasluša sve ponude, pa nema sumnje da će i klub iz Mančestera poslati jednu veoma atraktivnu.

Do sada je upravo „kraljevski klub“ bio favorit za dovođenje mladog napadača. Haland na leto može da napusti Borusiju za 75 miliona evra što je prihvatljivo svim evropskim klubovima sa vrha, pa se očekuje da Haland uskoro obuče novi dres.

Da li baš Sitijev čiji je početkom obog veka nosio njegov otac  Alf-Inge ostaje da se vidi. Jer pita se još jedan gigant. Onaj iz Pariza. On ima sve što je potrebno da privoli Halanda da se preseli u „grad svetlosti“.