You are currently viewing Hajduk riješio najveći problem, stigao desni bočni
foto:Instagram Dino Mikanović

Hajduk riješio najveći problem, stigao desni bočni

Splitski bili doveli su još jedno pojačanje za nastavak prvenstva kako bi što spremniji bili u borbi za prvo mjesto.

Iz FC Kairata stiže desni bočni i bivši igrač Hajduka Dino Mikanović koji se nakon više od 6 godina vraća na Poljud. Mikanović je potpisao do 2024. godine s opcijom produljenja za još jednu godinu.  Pravo nastupa stječe u 22. kolu, a nosit će broj 24.

Iz Hajduka je otišao u danski Aarhus gdje je proveo četiri godine, a iz Danske je otišao 2019. godine u kazahstanski Kairat.

„Dino je igrač čije nogometne kvalitete vrlo dobro poznajemo, dovodimo ga na deficitarnu poziciju u momčadi i uvjereni smo da će se brzo uklopiti u naš stil i model igre. Vodeći se sportskom politikom kluba, dobili smo igrača koji se vraća kao iskusan i zreo nogometaš u najboljim godinama te će nesumnjivo donijeti širinu i dimenziju više u obrambenom segmentu naše igre“, rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

„Kada Hajduk zove, nema tu puno razmišljanja, sjeli smo za stol, brzo smo se dogovorili i zaista sam sretan što sam se vratio. Skupio sam dosta iskustva u proteklih nekoliko godina, smatram da sam dosta napredovao kao igrač i želim to što prije pokazati na terenu. Vidim da je ovo neki novi Hajduk, jedva čekam priključiti se ekipi i zaigrati prvu utakmicu“, rekao je Mikanović.