You are currently viewing Hrgović napokon dobio protivnika po mjeri, od njega je dva puta poražen
foto:Fb FIlip Hrgović

Hrgović napokon dobio protivnika po mjeri, od njega je dva puta poražen

Hrvatski boksač Filip Hrgović nema sreće s traženjem protivnika, no nakon što su ga odbili  Luis Ortiz i Joseph Parker napokon bi mogao dobiti protivnika po mjeri.

Vijest donosi portal Boxing Scene,a ako se pokaže istinitom gledat ćemo fantastičan meč. Naime, oni tvrde da će idući protivnik „El Animala“ biti Francuz Tony Yoka. Njih dva su se susreli prije u amaterskom boksu, i to tri puta. Dva puta je bolji bio Yoka, a jednom Hrgović.  Yoka je slavio u onom poznatom polufinalu Olimpijskih igara u Riju. Oba boksača u profi karijeri nemaju poraze i sasvim sigurno bi to bio velik meč, a onaj tko pobijedi vjerojatno bi dobio priliku boriti se za titulu. Zadnji protivnik Tonya Yoke bio je hrvatski borac Petar Milas, a Francuz je slavio nokautom iako se Milas predstavio u dobrom svjetlu.

Nakon što je Hrgović saznao da postoji mogućnost za tu borbu prozvao je Yoku: „Tony Yoka, čuo sam da si me prozivao nakon zadnje borbe. Sad će ti doći ugovor od IBF-a, pa ga potpiši. Evo ti šanse, što ćeš napraviti?“

 

This Post Has One Comment

Comments are closed.